Att beställa ett smycke

Hos oss, precis som hos en konstnär, är duken från början vit. Hur den färdiga duken ser ut är bara en fråga om fantasi. Er och vår.
Några gånger så har ni en klar bild av vad ni vill ha. Andra gånger är tanken lite mer diffus. Men tillsammans sår vi ett frö som vi på Guldmakeriet sedan kan förvalta till det som ska bli smycket som ska förgylla er vardag och fest.

För det mesta gör vi smycken på beställning. I butiken har vi ett litet urval av färdiga smycken till försäljning som även kan inspirera er. Hos oss finns inga färdiga lösningar utan varje beställning är unik utifrån dina speciella önskemål. Vi vill sätta guldkant på dom mest kärleksfulla idéerna.

Börja med att samla ihop ert gamla guld i byrålåda, om ni har något. Fundera ut om det är en ring, halsband eller annat som ni vill få gjort. Vi smälter då guldet själva och kan därför garantera att det är samma guld ni får tillbaka.

Eftersom ni alltid får följa arbetets gång genom att komma in och prova, känna och titta, finns det allitd utrymme till att
förändra små detaljer så att slutresultatet blir anpassat just för dig.

Boka gärna en tid så går vi igenom dina tankar och idéer i lugn och ro.

Välkommen!